Megtiszteltetésnek venném, ha újszülött gyermeke képét megosztaná oldalamon.

Kérem küldje el E-mailben a tamasdr@citromail.hu címre és hamarosan láthatóak lesznek a képgalériában.

Albumok
Rózsa Huba László (Zalaszentgrót)Bonyhárd Sára Tamara (Zalaszentgrót)Pál Csenge Panna (Zalaszentgrót)Hardi Gábor András (Keszthely)Orczi Száva (Zalaszentgrót)Csordás Nóra (Nagykanizsa)Horváth Huba (Keszthely)
2012. 07. 24.
Édesanyja:
Édesapja:
Horváthné Fejes Lívia
Horváth Zoltán

A szüléssel és az azt követő, kórházban töltött napokkal kapcsolatban csak jó tapasztalataim vannak. Olyan pozitív élmény volt a szülés, hogy azóta is várom a következőt! Köszönöm ezt Doktor Úrnak és Marika szülésznőnek. A csecsemős nővérek mindenben segítettek, éjszaka is jöttek, ha kértem. A gyermekgyógyász figyelmessége is nagyon jólesett. Az egész nem lehetett volna jobb sehol máshol, másokkal... köszönöm !
Süle Nóra (Keszthely)Koska Liliána (Keszthely)Tóth Bendegúz (Keszthely)Szabó Bulcsú és Bence (Badacsonytördemic)Pál Vejke Bendegúz (Zalaszentgrót)Bukovszki Mór (Zalaszentgrót)Kocsis Dániel (Nagykanizsa)Csóti Zsombor (Zalaszentgrót)Biró Simon (Hévíz)Kovács Zalán (Zalaapáti)Czimbalek Tamás (Zalaszentgrót)Sütő Abigél Sára (Keszthely)
2013.01.10.
Édesanyja:
Édesapja:
Sárközi Nikoletta
Sütő Tamás

Köszönet az emberséges hozzáállásért és a segítő támogatásért, amit nemcsak a várandósságom idején, de a szülés alatt is maximálisan kaptam Öntől. Különösen amiatt, hogy első kislányunk császármetszéssel történő születését követően egy csodálatos - spontánul történő - szülésélményben volt részünk a férjemmel, amit jóérzéssel kívánok minden leendő szülés előtt álló édesanyának. Külön köszönöm Vera szülésznő segítségét is.
Kiss Dávid (Keszthely)Zimmermann Borbála (Keszthely)
2013. 04.04.
Édesanyja:
Édesapja:
Cintián Anasztázia
Zimmermann Tamás

Köszönjük, hogy biztonságban tudhattuk magunkat a terhességem és a szülésem alatt mindvégig, a magas szintű szakmai és emberi hozzáállásának köszönhetően. Köszönet a Keszthelyi Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály dolgozóinak a velem kapcsolatos sok törődésért és segítségért.
Mucsina Máté (Keszthely)Samu Barna (Káptalanfa)
2013.02.07.
Édesanyja:
Édesapja:
Horváth Bianka
Samu Attila

Kovács Szíra Emma (Zalaszentgrót)
2012.08.11.
Édesanyja:
Édesapja:
Lányi Nikoletta
Kovács József

Pál Julianna (Cserszegtomaj)
2013.06.19.
Édesanyja:
Édesapja:
Réder Anita
Pál Tibor

Köszönöm, hogy a gyors szülésem alatt- a figyelmének köszönhetően - biztonságban éreztem magam. A gyermekágyi napokról negatív véleményt is megfogalmazok: jó lett volna ha a csecsemősök többet kommunikálnak velünk, és az ebéd a szoptatós kismamáknak nem megfelelő.
Székelyi Patrik (Zalaszentgrót)
2013.07.01.
Édesanyja:
Édesapja:
Székelyi Anita
Székelyi Tamás

Turi Laura (Keszthely)
2013.06.03.
Édesanyja:
Édesapja:
Turiné Rózsás Rita
Turi Zsolt

Cserép Olivér (Sümegcsehi)
2012.10.01.
Édesanyja:
Édesapja:
Cserépné Somogyi Renáta
Cserép Tamás

Odafigyelésével, kedvességével, szaktudásával, segítőkészségével és közvetlenségével engem már évekkel ezelőtt meggyőzött, ezért kétség sem fért hozzá, hogy a harmadik várandósságommal is Önhöz forduljak. Bátran ki merem jelenteni, hogy többet is kaptam,mint vártam.
Gyöngyikéről a szülésznőről: rendkívül kedves, vidám, odaadó és segítőkész, egyszóval ő is a szívembe zárta magát. A csecsemős nővérek is aranyosak voltak velem mindig. Összességében: nagyon szeretem a Keszthelyi Kórházat és az ott dolgozókat. Szívből ajánlom mindenkinek Önöket!
Bohár Levente Zsolt (Mihályfa)
2008.08.05
Édesanyja:
Édesapja:
Bohárné Jánoki Renáta
Bohár Csaba

Köszönjük szépen a gondos odafigyelést a terhességem és a szülés alatt illetve a szülést követő napokon.Teljesen biztos kezekben voltunk mindvégig. köszönünk mindent!
Gelencsér Lili,Gelencsér Bence (Balatongyörök)
2011.05.15., 2013.01.15.
Édesanyja:
Édesapja:
Király Júlia
Gelencsér Péter

Nagyon hálásak vagyunk a Doktor úrnak és a szülészet minden dolgozójának a sok segítségért és biztatásért, és ezúton is köszönjük, hogy gyermekeinket a világra segítették!
Éberling Benett Máté (Zalaszentgrót)
2013.06.17 9.50
Édesanyja:
Édesapja:
Csányi Réka Melánia
Éberling Máté

Hálásan köszönjük a várandóság alatt és a szüléskor kapott segítséget, törődést, emberi hozzáállást. A szülés csodálatos élmény volt, mindvégig biztonságban érezhettem magam, és a babámat is. Boldogsággal teli szívvel gondolok azokra az órákra és hogy ez így történhetett a Doktor Úrnak köszönhetjük.Tudtuk hogy mindvégig a legjobb kezekben vagyunk. Ezer hála és köszönet még, a legjobb szülésznőnek a világon: Gyöngyikének, segítőkészsége, törődése elmondhatatlanul jó érzés volt. Az elhelyezés a két ágyas szobában jó volt, és kedvesek voltak az ápolók is. A kórházban töltött napok alatt negatívumként éltem meg a csecsemősök hozzáállását és a gyermekorvos régimódiságát. Még egyszer köszönünk mindent !!! ; az 5 hónapos Benett baba boldog anyukája.
Molnár Hanna Napsugár (Keszthely)
2013. 09.28.
Édesanyja:
Édesapja:
Jenovai Annamária
Molnár Balázs

Köszönök a Doktor Úrnak mindent !
Hevér Levente (Keszthely)
2013.10.19.
Édesanyja:
Édesapja:
Felföldi Anikó
Hevér László

Aggódás - Félelem – Fájdalom – Bizalom – Megnyugvás – Boldogság – Hála

Ezek a szavak csengnek vissza bennem, amikor a szülésemre gondolok.
A szülés előtti időszak aggódással és félelemmel teli csodás várakozás.
Féltem és aggódtam az előttem álló feladattól. Világra hozni egy bennem növekvő életet. Egy életet, aki remélem egészséges, a maga módján tökéletes.
Amikor elérkezik a pillanat, már csak az egyre fokozódó fájdalomra koncentrálok, számolom a perceket, másodperceket; figyelem, hogyan válik erősebbé és erősebbé a testemet átjáró fájdalom. Egy kézszorítás a páromtól, egy biztató szó a szülésznőtől, aki vizes borogatással frissíti fel arcomat – mind-mind megnyugtatóan hatnak rám. Aztán megjelenik az orvos, és tudom, itt az idő, az utolsó szakasz. A fájdalom erősödik, úgy érzem feladom – szétszakadok. Nem adhatom fel! Felnézek, tekintetem összefonódik az orvos tekintetével.Nyugodt hang jut el a fülemig. Tanácsok, iránymutatások, biztatások. Szót fogadok - megdicsérnek. Bízom bennük, bíznak bennem. Látható a fej, aztán jön egy könnyebb érzés, egy csusszanás.
Megszülettél! Megcsináltam - megcsináltuk!
Megnyugszom, érzem körülöttem, velem együtt mindenki más is. Láthatlak! Mindened tökéletes, egészséges, magzatmáztól gyönyörűséges.
Boldog vagyok!
Aztán a ”doktor bácsi” átölel, gratulál. És Én, a testem minden részét átjáró boldogsággal együtt - Hálás vagyok!
Köszönöm: Anikó
Kollár Janka (Várvölgy)
2013.09.21.
Édesanyja:
Édesapja:
Vargyas Pálma
Kollár Zoltán

Köszönöm, azt a sok segítséget, és kedvességet, amit Öntől kaptunk. Sokkal könnyebb volt így végigcsinálni az egészet, hogy biztos kezekben voltunk. Nem csak a várandósság alatt, vagy szülés közben, hanem szülés után a bent töltött idő alatt is végig figyelt ránk. Bárkivel beszélek, csak jó tapasztalatokat tudok megosztani Önnel és a kórházzal kapcsolatban is.
Vér Johanna (Felsőrajk)
2013.10.25. 08:32
Édesanyja:
Édesapja:
Udvardi Edina
Vér János

Cseh-Németh Gergő (Keszthely)
2013.09.28. 00:45
Édesanyja:
Édesapja:
Pap Krisztina
Cseh-Németh István György

Mindent köszönök a Doktor Úrnak. Mind a terhességem, mind a szülésem idején teljes mértékben biztonságban éreztem magam. Természetesen meg kell említsem a szülésznőm, Szi-Ferencné Gyöngyi kiváló munkáját is. A következő gyermekemet is az Önök segítségével szeretném majd világra hozni!
Nagy- Szilágyi Panna (Keszthely)
2013. 04. 19.
Édesanyja:
Édesapja:
Szilágyi Magdolna
Nagy Sándor Bálint

A magam nevében mondhatom: csoda, hogy az ember életet adhat, anyává válhat !
Csák Máté és Csák Mirella (Héviz)
2013.12.22.
Édesanyja:
Édesapja:
Kőrösi Katalin
Csák András

Köszönjük az odafigyelést, a kedvességét, a biztató szavait, a jó tanácsokat és a segítőkész, emberséges munkáját.
A kórházban töltött időm alatt még köszönet jár Gyöngyi és Judit szülésznőknek a segítségért, kedvességért, hogy tartották bennem a lelket. Bár minden szülésznő nagyon kedves volt. Köszönet a sikeres, gyors szülésért.
Kun Patrik és Kun Csongor (Zalaszentgrót)
2010.04.13., 2013.09.24
Édesanyja:
Édesapja:
Pál Erzsébet
Kun Szilárd

Köszönjük !!!
Csóti Sára (Zalaszentgrót)
2014.01.07.
Édesanyja:
Édesapja:
Kurucz Zsuzsanna
Csóti Zoltán

Frang Zorka (Tapolca)
2013.10.07.
Édesanyja:
Édesapja:
Busa Krisztina
Frang Krisztián

Horváth Albert (Keszthely)
2014.03.05.
Édesanyja:
Édesapja:
Fejes Lívia
Horváth Zoltán

Huba születése után nem volt kérdés, hogy kinél fog születni a kistestvér. Albert érkezése is felejthetetlenül csodálatos élmény volt! Köszönök még egyszer mindent a Doktor úrnak, Vali és Nóra szülésznőknek. Nem kérdés továbbra sem, hogy ki vigyáz majd ránk a harmadik bébivel a várandósság alatt és a szülés örömteli perceiben.
Bertalan Laura (Zalahaláp)
2014.05.05.
Édesanyja:
Édesapja:
Papp Réka
Bertalan Ádám

Prémecz Nimród (Keszthely)
2014. március 22
Édesanyja:
Édesapja:
Vörös Viktória
Prémecz Tamás

Köszönjük, hogy vigyázott ránk a 9 hónap alatt és a világra segítette életünk értelmét, a kisfiúnkat!
Köszönöm a kedvességét, emberségét, a türelmét, a biztató szavakat és a jó tanácsait!
Köszönöm, hogy bízhattam Önben és biztonságban tudhattam magunkat a kritikus percekben is!
Remélem a kistestvér érkezését is végigkíséri és segíti majd!
Köszönettel tartozom Gyöngyi szülésznőnek is, aki végig támogatott, biztatott, valamint a keszthelyi kórház szülészeti és nőgyógyászati osztályán dolgozó szülésznőknek, csecsemősöknek a felénk tanúsított türelemért és odafigyelésért!
Radics Atilla (Zalaszentlászló)
2010. április 04.
Édesanyja:
Édesapja:
Rezneki Márta
Radics Bence

Nekem nagyon sokat jelentett az, hogy egyből megjegyezte a nevem, elmentette a telefonszámomat, sőt fel is hívott, hogy jól vagyok-e a várandósságom alatt, mert már régen jelentkeztem nála. Szülés után is szinte minden nap bejött a kórházba, és mindig benézett hozzám, hogy minden rendben van-e. Apró figyelmességek, amikre a nőknek nagy szüksége van, legfőképp a várandósság, a gyermekágy alatt. Köszönök mindent.
Radics Levente (Zalaszentlászló)
2012. április 06.
Édesanyja:
Édesapja:
Rezneki Márta
Radics Bence

Radics Emese (Zalaszentlászló)
2014. április 15.
Édesanyja:
Édesapja:
Rezneki Márta
Radics Bence

Adorján Gellért (Zalaszentlászló)
2014.06.11.
Édesanyja:
Édesapja:
Vajda Mónika
Adorján László

Köszönjük a kedvességét, gondoskodását, szakértő munkáját!
Lázár András Máté (Keszthely)
2014.05.02.
Édesanyja:
Édesapja:
Biró Annamária
Lázár András

Köszönjük a Főorvos Úrnak, hogy végigkísérte a várandóságomat és lelkiismeretesen gondozott. Nagyon jól esett hogy a szülésnél végig mellettünk volt.
Barna Izabella (Marcali)
2014.07.11.
Édesanyja:
Édesapja:
Kisgyörgy Szilvia
Barna Gábor

Boldizsár Panni (Tapolca)
2014.08.01.
Édesanyja:
Édesapja:
Horváth Tünde
Boldizsár Péter

Nagyon köszönjük a segítségét és a kedvességét!
Kurucz Botond (Zalaszentgrót)
2013.12.01.
Édesanyja:
Édesapja:
Lőrentei Barbara
Kurucz Ferenc

Kiss Csenge (Szalapa)
2014. április 28.
Édesanyja:
Édesapja:
Tóth Krisztina
Kiss Csaba

Köszönjük Doktor Úr, hogy egy nehéz és aggodalommal teli várandósság után, egy előző császármetszést követően spontán úton világra segítette kislányunkat Csengét, aki gyönyörűen fejlődik. Köszönjük a segítőkészséget, az emberséget, a sok kedves szót, amire egy kismamának igen csak szüksége van a terhesség, a szülés és a kórházban töltött napok alatt is.
Szabó Lara (Tapolca)
2014.09.10.
Édesanyja:
Édesapja:
Antal Anett
Szabó Sándor

Szeretném megköszönni Önnek mindazt az odafigyelést, törődést, emberséges hozzáállást és szakértelmet, melyet a várandósság ideje alatt mindvégig, és gyermekünk születése alatt nyújtott nekünk. Jó volt tudni, hogy a Doktor Úrra bármikor számíthattunk, kétség nem fért hozzá, hogy jó kezekben vagyunk!!
Hálás köszönet mindenért!!!!
Valamint szeretném megköszönni a Keszthelyi Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály dolgozóinak munkáját is!
Rácz Dorina (Sümeg)
2014.október 29.
Édesanyja:
Édesapja:
Horváth Tímea
Rácz László

Köszönjük szépen mind a várandóság, mind a szülés alatti segítőkészségét és hozzáállását. Hálás köszönet a Keszthelyi Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály dolgozóinak, csecsemőseinek, akik teljes odaadással segítették azt a párt napunkat amíg az ott tartózkodtunk
Édesanyja:
Édesapja:
Sárközi Viktória
Kovács Balázs

Hálásan köszönök mindent amit értünk tett! Soha nem találkoztam még ilyen alapos és szolgálatkész orvossal !!!
Fejes Gergő (Vonyarcvashegy)
2014.10.16.
Édesanyja:
Édesapja:
Léránt Andrea
Fejes Gábor

Hálás köszönet a lelkiismeretes és odaadó munkájáért,és külön köszönet Gyöngyinek, a legjobb szülésznőnek.
Fabriczius Maja (Csabrendek)
2014.07.30.
Édesanyja:
Édesapja:
Fabricziusné Orovecz Gyöngyi
Fabriczius László

Szeretnénk megköszönni a sok segítséget, amit a terhesség és a szülés alatt kaptam, illetve kaptunk. Köszönjük áldozatkész és segítőkész munkáját. Minden jót és további sikeres munkát kívánunk!
Hegedüs Botond (Nagyrécse)
2015.01.02.
Édesanyja:
Édesapja:
Juhász Bernadett
dr. Hegedüs György

Köszönjük Önnek, hogy terhességem idején olyan kedves volt és mindenben készségesen segített, mindenben rendelkezésünkre állt. A férjemmel együtt a kórházban is maximálisan elégedettek voltunk mindennel, és köszönjük az emberséges hozzáállását mind a szüléskor, mind pedig a szülést követő napokban.

Hegedüs Emese
2017.12.28.

2015. január 2-án középső gyermekünk, Botond születésénél főorvos úr működött közre, és mivel nagyon meg voltunk elégedve, úgy döntöttünk, hogy harmadik gyermekünket is Keszthelyen, Önnél szeretném megszülni. A terhesgondozás alatt és Emese világra hozatalánál is minden rendben volt. Ezúton köszönjük Önnek a mindig humánus hozzáállást, türelmet és természetesen szakértelmet, amit mind a terhesség ideje alatt, mind pedig a szülésnél és azt követően tanúsított.
Koska Teodóra (Keszthely)
2014.08.26.
Édesanyja:
Édesapja:
Szűcs Emília
Koska Dávid

Hideg Bence Hunor (Keszthely)
2015. január 5.
Édesanyja:
Édesapja:
dr. Farkas Valéria
Hideg Szabolcs

Köszönjük amit értünk tett !
Ács Liza (Pakod)
2015.január 16.
Édesanyja:
Édesapja:
Dézsi Viktória
Ács Roland

Gaál Kristóf (Keszthely)
2013.06.11.
Édesanyja:
Édesapja:
Tarnóczai Renáta
Gaál László

Mai napig örömmel gondolok vissza a 9 hónapra, csodálatos volt minden napja. Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget, hogy mellettünk volt végig a szülésnél, bármikor hívhattam a terhesség alatt! Mindenkinek ilyen 'könnyű' szülést kívánok! Remélem a kistestvért is Önnél hozhatom világra.
Borsi Bálint (Sümeg)
2013. június 24.
Édesanyja:
Édesapja:
Felker Katalin
Borsi Róbert

'Megjöttem, itt vagyok, éppen körülnézek, s egy ismerős szempárt megismerni vélek. Hívogató élmény, érzem, hogy közeleg, segítséget kérek, hadd menjünk közelebb. S, egy halk szavú asszony meghallván a vágyam, Anya pocakjára odafektet lágyan. Hogy még átöleli piciny hasonmását, boldogan hallgassam szíve dalolását. Meleg tenyerével simogatja bőröm, ha elszenderednék most ő lenne az őröm. Olyan jó így együtt, feküdni az ágyban, Anya pocakjában ilyen álmot láttam. Békés biztonságban indul földi életem, hálásan köszönöm csendes születésem.'

Hálás szívvel gondolunk Önre, köszönjük a sok segítséget a terhesgondozás és a szülés közben meg utána is. Továbbá köszönetünket fejezzük ki Nagy Lászlóné Vali szülésznőnek, és a keszthelyi kórház újszülött osztályának minden dolgozójának.
Pupos Donát (Tapolca)
2015.május 11.
Édesanyja:
Édesapja:
Horváth Zsuzsanna
Pupos László

Szeretnénk megköszönni, hogy ilyen szívünknek hatalmas kincshez segített bennünket és természetesen köszönünk minden figyelmet, emberséget!
Koszó Izabella (Keszthely)
2016.12.05.
Édesanyja:
Édesapja:
Gorzás Anita
Koszó Csaba

Izabella tervezett császárral született, sajnos emiatt a kitűzött nap előtt két héttel igénybe kellet vennem a szülészeti osztály szolgáltatásait. Úgy a Doktor úr, mind az ott dolgozók megkönnyítették a napjaimat és biztonságban érezhettem magam. Köszönettel tartozok Doktor úrnak azért, mert minden nap (még szabadnapján is) érdeklődött felőlem és a vizsgálatok túlnyomó részét is ő végezte, ami megnyugtatóan hatott számomra.
Kifejezetten köszönöm a tájékoztatást a műtét menetéről és a tanácsokat, amit kaptam Öntől.
Kiss Anna (Zalavár)
2017.szeptember 09.
Édesanyja:
Édesapja:
Osvald Zsuzsanna
Kiss Zoltán

Köszönjük szépen a maximális segítséget és odafigyelést! Ez az élmény nem lett volna ilyen maximálisan pozitív és meghitt az Ön és Gyöngyi szülésznő kedvessége és precizitása nélkül.
Elérhetőségek

Dr. Varga Tamás
szülész - nőgyógyász
nyg. kórházi főorvos magánszakrendelése

Rendelési idő:
péntek 16:00 - 20:00

Rendelés helye:
Keszthely, Kossuth L.u.64. I.em.

Bejelentkezés:
06-30-312-78-51
hétköznap 15:00-20:00