Általános információk

A jól felszerelt rendelőmben a környék női lakosságának lehetősége nyílik, hogy kulturált körülmények között vegyen részt a nőgyógyászati- illetve a terhes vizsgálaton. A szakmai előírásoknak megfelelően a vizsgálathoz rendelkezésre állnak a szükséges műszerek (UH, kolposzkóp, Baby doop stb.) teljes repertoárja.

A nőgyógyászati ellátáson belül a megelőzés lehetőségei különösen fontosak. A rendszeres (legalább évenkénti) nőgyógyászati rákszűrés egy modern nő egészségkultúrájának fontos részévé kell hogy válljon. A vizsgálat tulajdonképpen a külső és belső nemi szervek, és az emlő részletes vizsgálatát, valamint az ún.onkocitológiai mintavételt foglalja magában - ezek együtt adnak értékelhető vizsgálati eredményt.

A rendszeres nőgyógyászati rákszűrésen túl további fontos feladatnak tekintem az életkornak megfelelő fogamzásgátlási módszer kiválasztását és a nemi higiénével kapcsolatos ismeretek átadását.

Kiemelten fontos területnek tartom a terhesség előtti tanácsadást illetve a megfogant terhesség magas szintű gondozását: a terhestanácsadást.

A rendelési időben a vizsgálatok során adott a lehetőség:

Elérhetőségek

Dr. Varga Tamás
szülész - nőgyógyász
nyg. kórházi főorvos magánszakrendelése

Rendelési idő:
péntek 16:00 - 20:00

Rendelés helye:
Keszthely, Kossuth L.u.64. I.em.

Bejelentkezés:
06-30-312-78-51
hétköznap 15:00-20:00